Usluge

Potrebne su Vam razne usluge iz oblasti mobilni telefoni? Pogledajte ponudu i cene usluga firme Tim Servis Beograd, vezano za mobilne telefone.

iGO Navigacija za iPhone i iPad

igo navigacija iphone

 

igo za iphone

Navigacija za iphone

TIM SERVIS – servis za mobilne telefone vrši ubacivanje iGo navigacija u iPhone mobilne telefone i iPad (Tablete).

Većina telefona poseduje neku od mapa i navigacioni softver koji korisniku omogućava da iskoristi podatke pozicioniranja i unese željenu destinaciju, ali tada se koristi mobilni internet mreže čiji ste korisnik, što može izazvati dodatne troškove. iGO navigacija se jednostavno instalira na skoro svaki telefon koji u sebi poseduje GPS prijemnik. iGo nudi svoje aplikacije na nekoliko platformi, od kojih  je moguće koristiti iGo navigaciju i na iOS operativnom sistemu. Kod iPhone uređaja se radi brzo i pouzdano ubacivanje navigacije sa najnovijim mapa. Uz to, možete računati na stalnu podrški Tim Servisa za ažuriranje novih mapa, potpuno besplatno za naše musterije.

iGO Navigacija za iPhone podržava sve modele:

– iPhone X

– iPhone 8/8+
– iPhone 7/7+
– iPhone 6S/6S+
– iPhone 6/6+
– iPhone 5SE/5S/5
– iPhone 4S/4
– iPad 1,2,3,4
– iPad Mini
– iPad Air Pro 2

Mini2 , iPad Air, iPad Air 2…..

 


od 1000din

Srpski meni

Srpski Meni

 

TIM SERVIS – servis za mobilne telefone vrši ubacivanje srpskog jezika u mobilne telefone

Ugradnja srpskog menija u mobilni telefon je bezbedna i uglavnom kratko traje, ali postoje i mobilni telefoni kod kojih je prilikom ubacivanja srpskog jezika potrebna reinstalacija sofvera, u tom slučaju će telefon malo duže ostati u servisu, najčešće jedan dan, o čemu ćete uvek biti obavešteni.

Zahvaljujući napretku tehnologije i dolasku raznih mobilnih operatera na naše tržište, danas je mobilni telefon svakome od nas dostupan. Ta činjenica je navela proizvođače i programere da naprave srpski meni za skoro sve modele telefona, pa sada svako od nas može imati telefon na srpskom jeziku. Ubacivanje srpskog jezika je specijalnost Tim Servisa, a cena ubacivanja srpskog menija je povoljna. Srpski meni ubacujemo u telefone skoro svih marki.


iPhone Servis

iphone servis - popravka iphone

iphone-servis-beograd

becklight iphone 6s

becklight iphone 6s
osvetljenje iphone 6s

iPhone, kao jedan od najpouzdanijih i najskupljih pametnih telefona, retko se pokvari, ali kada se to desi, potreban Vam je pouzdan iPhone Servis. Popravka iPhone – a je specijalnost Tim Servisa, a cene su niže za najmanje 20%.

Radimo poravke različitih kvarova na matičnim plocama . Servis iPhone 5S, 6, 6S, 7,  backlight (kad iphone nema osvetnjenje ekrana -a nije do ekrana) , iPhone servis touchscreen ic-a (zamena cipa za tač skrin) obicno se javlja taj problem kod sledecih modela 5S, 6 , a najcesce kod iphona 6 plus , kad vam je ekran ispravan, a touchscreen ne funkcionise.

NAJČEŠĆE USLUGE
– zamena touchscreen ekrana (imamo veliki izbor boja, tako da Vaš telefon može biti u boji koju iPhone nema u slobodnoj prodaji),
– zamena stakla,
– zamena zvučnika ili mikrofona,
– zamena home button-a,
– zamena power button-a,
– zamena slota za punjenje,
– zamena zvučnika,
– zamena mikrofona,
– zamena kamere,
– zamena baterije
ili otklanjanje bilo kog drugog softverskog i hardverskog kvara.

Bilo koju od navedenih usluga pružamo za modele:
– iPhone 3GS,
– iPhone 4,

iphon 6s servis,

iphon 6s servis,

– iPhone 4s,
– iPhone 5,
– iPhone 5S,

– iPhone SE,
– iPhone 5C,
– iPhone 6,
– iPhone 6 plus,
– iPhone 6s,
– iPhone 6s plus,
– iPhone 7,
– iPhone 7 plus,

– iPhone 8,

– iPhone 8 plus,

– iPhone   X

Ukoliko posedujete iPhone koji je zaključan za neku inostranu mrežu, a želite da ga koristite u Srbiji ili u drugoj inostranoj mreži, potrebno Vam je SIM Free Dekodirane iPhone -a pomoću legalne, fabričke aktivacije.

NE  RADIMO DEKODIRANJE SA   MTS-a  i TELENORA !!!!

Ukoliko su, na Vašem iPhone-u, ispravni ekran i touchscreen, moguće je zameniti samo staklo na telefonu, što popravku čini znatno povoljnijom.

iphone5_teardown_028ip 6


Oprema za mobilne telefone

Oprema Za Mobilne Telefone

Oprema za mobilne telefone je nešto što je svima potrebno, bilo da koriste Samsung, Apple, Nokia ili HTC telefone. Oprema za telefone podrazumeva
– najkvalitetnije punjače,
– slušalice,
– futrole
i druge gedžete, a cena opreme za mobilne telefone je više nego povoljna u Tim Servisu.


iGO navigacija za Android

igo navigacija

 

TIM SERVIS – servis za mobilne telefone vrši ubacivanje iGo navigacija u mobilne telefone

 

 Većina telefona poseduje neku od mapa i navigacioni softver koji korisniku omogućava da iskoristi podatke pozicioniranja i unese željenu destinaciju, ali tada se koristi internet provajdera mreze koju koristite, koji se naplacuje i informacije ne idu preko GPS-a. iGO se jednostavno instalira na skoro svaki telefon koji u sebi poseduje GPS prijemnik iGo nudi svoje aplikacije na nekoliko platformi od kojih je Android najpopularniji, ali je moguće koristiti iGo navigaciju i na iOS.

 

 iGO navigacija za Android je veoma pouzdana, brza, a zahvaljujući rasprostranjenosti operativnog sistema („Android-a“) uvek su dostupne najnovije mape. Ubacivanje iGO navigacije u Android telefone je specijalnost Tim Servisa, a cena ubacivanja iGO navigacije je povoljna.

iGO navigacija za :

Tablete svih proizvodjača

Samsung Galaxy   S7 Edge,S7,S6 Edge, S6, S5….. i sve nove modele

Sony Z5, Z5 compact, Z4, Z3, Z2, Z1, M5 ,E5, XA…. i sve nove modele

LG G5 ,G4, G3, G2….. i sve nove modele

Alcatel, Huawei, Lenovo, Zte ,Meizu …

igo-2015-wwshpqh

Navigacija za samsung


od 800din
Podrška: Firme Srbije