Dekodiranje telefona

Potrebno Vam je dekodiranje telefona? Pogledajte cene dekodiranja mobilnih telefona u firmi Tim Servis - Otključavanje Telefona Beograd.
dekodiranje-telefona

Šta je „zaključan telefon“?

 

Mobilni operatori ili „mreže“ su omogućili korisnicima da nabave telefon praktično besplatno tj. za 1 dinar, a da ga otplaćuju kroz mesečnu pretplatu. Da bi se operator mobilne telefonije osigurao da će korisnici plaćati svoje obaveze, sklapa se ugovor najčešće u trajanju od 24 meseca. Kao dodatna garancija, mnogi operatori „zaključaju“ mobilne telefone, pa je korišćenje tog uređaja moguće samo u njihovoj mreži. Kada biste ubacili karticu drugog operatora, mobilni telefon ne bi prepoznao tu karticu tj. ne bi mogao da se poveže na tu mrežu.

 

Kako otključati – dekodirati telefon?

 

Dobra vest je da se zaključani mobilni telefoni mogu otključati. Dekodiranje telefona se vrši pomoću fabričkih kodova, bez fizičkog otvaranja uređaja. Cena dekodiranja telefona zavisi od proizvođača i modela uređaja, a da biste saznali tačnu cenu za vaš model telefona, pronađite vaš model ispod i pošaljite nam poruku.

Vaš telefon ne prepoznaje karticu i nema mrežu?

Najverovatnije je potrebno otključavanje telefona.

 

TIM SERVIS obavlja dekodiranje telefona u roku od 30-120min!

PRONAĐI MODEL SVOG TELEFONA