iPhone Servis

iPhone, kao jedan od najpouzdanijih i najskupljih pametnih telefona, retko se pokvari, ali kada se to desi, potreban Vam je pouzdan iPhone Servis - Beograd.

iPhone, kao jedan od najpouzdanijih i najskupljih pametnih telefona, retko se pokvari, ali kada se to desi, potreban Vam je pouzdan iPhone Servis.

 

Popravka iPhone – a je specijalnost iPhone Servisa, a cene su niže za 20%!

 

Iphone Servis popravlja iPhone uređaje još od prvog modela 3G, koji je predstavljen 2007. godine. Do danas smo popravili na hiljade iPhone telefona, a naše stalne mušterije znaju da koristimo isključivo originalne delove. Takođe, zahvaljujući iskustvu od više od 20 godina (iPhone Servis postoji od 1999. godine), gotovo sigurno jedini u gradu popravljamo složenije kvarove za koje bi, na drugim mestima, menjali ceo deo npr. matičnu ploču, a što bi korisnike koštalo „malo bogatstvo“.

iphone-servis-beograd

SERVIS IPHONE ZA SVE MODELE

 

  • Serija 3: 3GS
  • Serija 4: 4, 4S
  • Serija 5: 5, 5S,
  • Serija 6: 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus
  • Serija 7: 7, 7Plus,
  • Serija 8: 8, 8 Plus,
  • Serija X: X, Xr, Xs, Xs Max,
  • Serija 11: 11, 11 Pro, 11 Pro Max
  • Serija 12: 12, 12 Pro, 12 Pro Max
  • Serija 13: 13, 13 Pro, 13 Pro Max

 

iphone popravka maticne ploce

DIJAGNOSTIKA

 

Naša specijalnost je brzo otkrivanje kvara. Ako niste sigurni šta je problem sa vašim iPhone telefonom, mi smo tu da vam pomognemo da uz našu stručnu pomoć i najnoviju aparaturu uradimo pravu dijagnostiku i dobijete relevantne podatke o kvaru i ceni, kao i koliko vremena je potrebno za popravku bilo matične ploče, ekrana ili neke druge komponente.
Radimo poravke različitih kvarova na matičnim pločama.

Neretko se desi da se pokvasi telefon ili ispadne i dođe do oštećenja na matičnoj ploči. Ponekad kvar može da bude izazvan zbog neispravnog punjača ili jednostavno dotrajalost neke komponente.
iPhone servis, uz svu potrebnu najnoviju aparaturu, navedene kvarove rešava sa velikim procentom uspešnosti.

 

Najčešći kvarovi na iPhone telefonima

 

iPhone neće da se puni?
Ukoliko nije problem do kabla, punjača ili konektora punjenja, mi u iPhone servisu to rešavamo brzo i kvalitetno po pristupačnim cenama.
Šta je U2 čip?
U2 čip reguliše pujenje na iphone telefonima. Često se desi, usled lošeg kabla ili trafoa, da on strada skroz ili delimično, prestane da obavlja svoju funkciju pa vas zavarava i imate utisak da nešto nije u redu sa baterijom. Česti simptomi su brzo isprazni bateriju ili puni samo kad je isključen telefon ili jednostavno upali telefon na punjaču, da signalizaciju punjenja i stane. Mi ćemo obaviti dijagnostiku i reći vam kako da rešimo ovaj problem, najpovoljnije po vas. Ovaj kvar popravljamo za 1 dan.

iphone popravka zvucnika

Nema zvuka u slušalici ili vas sagovornik ne čuje?
Uzrok je uglavnom audio čip, koji je odgovoran za funkciju zvuka na iphone telefonima. Najčešće se taj kvar javlja na modelima iphone 7 i iphone 7 plus, kao i povremeno na iphone 8 i 8 plus. Nalazi se u delu ploče koji se često savija negde na polovini pa dolazi do pucanja vodova ispod samog čipa na matičnoj ploči i oštećenja audio čipa.
Neki od simptoma audio čipa uključuju da nema zvuka u slušalici ili mikrofonu. I ako povremeno čujete sagovornika ili on vas, obično je uz krčanje i najlakše je prepoznati kvar audio čipa tako što, kad ostvarite poziv, ne možete da uključite spikerfon – dugme je sivo.
Tim Servis rešava ovaj problem brzo i bez gubitka podataka.

Ne može da se aktivira WiFi na iPhone?
Još jedan od uobičajenih simptoma problema sa matičnom pločom je da WIFi ne na iPhone telefonu neće da se aktivira. Najlakše bi bilo da se zameni kompletna ploča, i to bi vam ponudio svaki servis, ali to zadovoljstvo košta skoro kao ceo telefon. Mi ćemo popraviti/zameniti samo komponentu koja je zadužena za WiFi na matičnoj ploči iPhone telefona. Pogledajte kako izgleda popravka WiFi čipa

iPhone ne može da nađe mrežu?
Za ovu funkciju je zadužen Baseband čip. Ako je baseband čip neispravan, telefon ne može da nađe mrežu. Takođe, na tastaturi ne možete da dobijete imei broj vašeg telefona kucanjem šifre *#06#.

Power ic čip je naponsko kolo koje može da se ošteti prilikom strujnog udara ili pada telefona, a neretko i prilikom kvašenja telefona.

 

iphone zamena stakla

iPhone touchscreen ne radi?
iPhone servis touchscreen -a (zamena čipa za tač skrin). Taj problem se najčešće javlja kod modela 5S, 6 i 6 plus, ali se može javiti i na ostalim iPhone modelima. Ukoliko displej / ekran funkcioniše, ali iPhone ne reaguje na dodir, potrebno je zameniti čip za touchscreen na matičnoj ploči.
Ukoliko su na Vašem iPhone-u ispravni ekran i touchscreen, a samo staklo je puklo, moguće je zameniti samo staklo na telefonu, što popravku čini znatno povoljnijom.

iPhone displej nema svetlo / crn ekran na iPhone?
Ukoliko se vaš iPhone može uključiti, ali je ekran / displej crn, to znači da je potrebno zameniti pozadinsko osvetljenje / backlight na ekranu.

iPhone ne može da se upali?
Ovakve kvarove otklanjamo na samoj matičnoj ploči sa velikom uspešnošću i najčešće uspemo da vam sačuvamo podatke.

Pokvašen iPhone?
Nikako nemojte puniti telefon kada se ovo desi! Ni pirinač neće pomoći u toj situaciji. Najbolje bi bilo da vaš iPhone odmah donesete u naš iPhone servis, da bismo brzo sanirali moguće posledice.

Spašavanje podataka iz iPhone telefona
Iz TOTALNO HAVARISANIH IPHONE telefona uspevamo, u velikom broju slučajeva, da spasimo podake (backup) što možete videti i u našim instagram objavama – neke od najtežih slučajeva.

Povećanje memorije na iPhone telefonima
iPhone servis vam nudi proširanje memorije zamenom NAND ČIPA (hard-diska)! uz nase ogromno iskustvo i naj noviju opremu i alat to za nas nije tesko.

 

Pored svega navedenog, iPhone servis može obaviti i sledeće popravke:
– zamena zvučnika ili mikrofona,
– zamena home button-a,
– zamena power button-a,
– zamena slota za punjenje,
– zamena kamere,
– zamena baterije
ili otklanjanje bilo kog drugog softverskog i hardverskog kvara.

 

OTKLjUČAVANjE – DEKODIRANjE IPHONE

 

Ukoliko posedujete iPhone koji je zaključan za neku inostranu mrežu, a želite da ga koristite u Srbiji ili u drugoj inostranoj mreži, potrebno Vam je SIM Free Dekodiranje iPhone -a pomoću legalne, fabričke aktivacije.

 

NE VRŠIMO DEKODIRANJE SA MTS i TELENOR MREŽE

Razlozi su jednostavni:
1. lokalnim mobilnim operatorima treba previše vremena da dostave neophodne aktivacije
2. previsoke cene, pa je neisplativo

Ukoliko Vam je potreban profesionalni iPhone servis

POŠALjITE NAM PORUKU

Ime


Email


Pitanje