Zamena stakla na telefonu

Ukoliko vam je razbijeno staklo na telefonu, imate sreće - moguća je zamena stakla na telefonu. Najniža cena zamene stakla u gradu!
zamena stakla na telefonu beograd

Puklo staklo na telefonu?

 

U žurbi, dok punih ruku pokušavate da zaključate auto, prijatelj vas zove da pita zašto kasnite. U jednoj ruci ključ auta, u drugoj telefon. I dok pokušavate da se javite, telefon vam isklizne iz ruke. To je taj sekund kada poželite da svet stane. Međutim, bez Harija Potera pri ruci, telefon ipak završava na betonu, a zatim sledi ona strepnja šta nas čeka kada ga podignemo sa zemlje.

U najboljem slučaju, a to se dešava samo najsrećnijima, telefon nema ni ogrebotinu. U slučaju da nismo u grupi najsrećnijih, na prednjoj strani telefona ćemo ugledati naprslinu – pukao ekran na telefonu. Ekran je širok pojam, pa možda ipak imamo sreće da je samo puklo staklo na displeju telefona.

Pre svega, potrebno je da utvrdimo da li je na telefonu puklo staklo ili touchscreen ekran. Prvo što ćete proveriti je da li displej na telefonu i dalje prikazuje sliku, a zatim da li reaguje na dodir. Ukoliko telefon nema sliku ili ne reaguje na dodir, najverovatnije je potrebna zamena touchscreen ekrana na telefonu.

Dobro je – touchscreen radi!

 

Ukoliko telefon ima sliku i reaguje na dodir, ipak se možete smatrati srećnim, jer je možda moguća zamena stakla na telefonu, a cena zamene stakla je drastično manja nego u slučaju zamene touchscreen ekrana. Ipak, moramo napomenuti da zamena stakla na telefonu nije moguća na svim telefonima, a neki od modela gde je to moguće su:

iPhone 4, 5, SE, 6, 7 i 7 Plus, 8 i 8 Plus, SE 2020, X , Xs, Xs Max , Xr, 11, 11pro, 11pro Max
Samsung S serije S3, S4, S5, S6, S7, kao i serije Note – N7000,  Note II – N7100,  Note 3, Note 4 , Note 5…

Tim Servis vrši zamenu stakla na telefonu istog dana, a koristi originalna stakla.

Da biste znali da li je moguće zameniti staklo na vašem telefonu, pošaljite nam poruku ispod.

Koji je tvoj model telefona?

Pošalji nam poruku

Ime


Email


Pitanje