Popravka punjenja – Zamena konektora

Ukoliko Vaš telefon neće da se puni, popravka punjenja i zamena konektora je specijalnost Tim Servisa, a cena popravke punjenja je više nego pristupačna.
Popravka Punjenja - Zamena Konektora

Zašto telefon neće da se puni?

 

Kada telefon neće da se puni, razlozi mogu biti razni, a najčešći su:

  • kvar na konektoru za punjenje telefona
  • kvar na ploči mobilnog telefona

 

Do problema sa konektorom može doći usled kvašenja telefona, neodgovarajućeg napona ili nepažljivog rukovanja punjačem (priključivanje telefona na punjač ili skidanje telefona sa punjača).

Na sreću, zamena konektora na telefonu rešava problem, a taj postupak spada u brzi servis, pa će popravka punjenja biti završena u roku od 30 do 120 minuta.

Ukoliko je došlo do kvara na (matičnoj) ploči telefona, tu su dijagnostika i popravka složeniji. Kada priključite telefon na punjač, a na displeju se pojavi informacija da punjenje nije moguće, potrebno je utvrditi koji se deo na matičnoj ploči pokvario. Moguće je da je došlo do kvara na kolu za punjenje ili napajanje, ili prekid u štampi. U ovom slučaju, dijagnostika i popravka punjenja na telefonu mogu trajati od 1 do 3 radna dana.

Svakom telefonu može da se desi da se pokvari punjenje. Popravka punjenja, između ostalog, je specijalnost Tim Servisa, a cena popravka punjenja je više nego pristupačna.

Tvoj telefon neće da se puni?

Pošalji upit!

Ime


Email


Pitanje